Vrij schilderen - Bij KunstForm

Home Vrij schilderen - Bij KunstForm

Vrij schilderen - Bij KunstForm

In deze cursus wordt je geholpen je weg te vinden naar een eigen beeldtaal, het vertalen van ervaringen, visueel, emotioneel en of conceptueel naar een plat vlak. Door middel van diverse opdrachten gerelateerd aan de huidige moderne kunst en de kunstgeschiedenis ga je steeds meer in op deze materie.
Je kiest binnen het thema elke drie weken jouw eigen invalshoek en uitwerking. Dit kan volkomen abstract zijn maar ook heel realistisch.
Wat je thuis niet zou aandurven, kun je hieronder begeleiding uit proberen.

- 12 weken voor de kerstvakantie en 12 weken na de kerstvakantie is er de mogelijkheid mee te doen aan een of meer cursussen.

- Je meldt zich aan per email: marcella@marcellavanzanten.nl voor 12 keer.

- Daarnaast zijn er regelmatig buitenschilderworkshops en museumbezoek bij voldoende gegadigden.

- De schoolvakanties van Noord-Nederland worden aangehouden. Er is soms de mogelijkheid iets in te halen op een ander dagdeel. 

- De lessen zijn geschikt voor leerlingen vanaf 16 tot 96 jaar. Je kunt een portfolio maken om aan te melden bij een academie bijvoorbeeld. 

- De kostenzijn  € 299,00, dit is inclusief gebruik van schildersezel en BTW, maar exclusief materiaal en modelkosten.

- De eerste les zal een en ander uitgelegd worden over materiaalgebruik, bijvoorbeeld welke houtskool, acrylverf en kwasten het meest gebruikt worden. 

- Neem vooral mee wat je al hebt. Je kunt niets ter plekke laten, behalve nat schilderwerk.

Start donderdagavond 21 september, 19.30-22.00 uur

of

Start vrijdagmiddag 22 september, 13.30 -16.00 uur

Locatie Schoolpad 4 in IJmuiden

Deze cursus wordt aangeboden door zelfstandig docent Marcella van Zanten. Marcella verzorgt de cursus in het pand van KunstForm. Wilt u meer informatie of zich direct inschrijven voor de cursus? Neem dan direct contact op met Marcella van Zanten via marcella@marcellavanzanten.nl of 06-19600828.

Doe jij mee?