Jeugdtheaterschool

Home Jeugdtheaterschool

Jeugdtheaterschool

Ben jij een podiumdier of een dramaqueen? Kom je toneeltalent dan verder ontwikkelen op de Jeugdtheaterschool Velsen.

In de Theaterklassen leer je (nog) beter acteren en ontdek je wat er allemaal komt kijken bij het maken en spelen van een voorstelling.

In de theaterlessen doen we verschillende spellen, oefeningen en opdrachten om te leren en om het plezier van toneelspelen ter ervaren! We werken met tekst, improvisatie, personages, emotie, zelfvertrouwen, lef, samenspel, stem, beweging, scèneopbouw, fantasie, creativiteit en podiumprestatie.

Daarnaast maken we twee keer per jaar een voorstelling. In de eerste helft van het jaar (na de zomervakantie) krijg je de ruimte om zelf een toneelstuk te bedenken en te presenteren aan publiek. Ik de tweede helft van het jaar (na de Kerstvakantie) gaan we aan de slag met een echt script en maken we een voorstelling die gespeeld zal worden in het theater.

Cursussen van de Jeugdtheaterschool zijn toegankelijk voor iedereen die op een plezierige manier theater wil ontdekken. Wij willen jouw talent ruimte geven.

Vul onderstaand contactformulier in en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Startdatum: 3 september 2020

Het lesgeld bedraagt 200 euro voor 30 lessen. Dit bedrag kan je in 10 maandelijkse termijnen van € 20 voldoen. De lessen worden gegeven in studio 2 van KunstForm.

Donderdag van 16:00 - 17:15 uur voor Groep 4-5-6. Les van docent: Iris Stam
Donderdag van 17:30 - 18:45 uur voor Groep 6-7-8. Les van docent: Iris Stam
Donderdag van 19.00 - 20.15 uur voor Voortgezet onderwijs. Les van docent: Aga de Wit

Doe jij mee?