DanceWorks Velsen staat in de regio al meer dan 50 jaar garant voor dansplezier, techniek, uitdaging en ontwikkeling van nieuw danstalent. Met ons team van HBO-afgestudeerde dansdocenten bieden wij voor iedereen vanaf 2 jaar kwalitatieve danslessen aan op verschillende niveaus. Dit in de meest uiteenlopende stijlen: van klassiek tot break en van modern tot urban en jazz. Iedereen is welkom! Bekijk ons rooster en loop gezellig een keer binnen voor een gratis proefles of klik op één van onderstaande foto’s voor meer informatie of voor een aanmelding! 

Gezien de huidige omstandigheden vinden wij het echter niet meer dan logisch om de kaartverkoop van de eindvoorstellingen (nog) niet van start te laten gaan. Zodra de lessen weer mogen beginnen laten wij jullie de nieuwe datum van de kaartverkoop weten.

Het digitale lesplatform, waar alle leerlingen terecht kunnen, is online gegaan! We hopen dat jullie op deze manier vooruit kunnen met warming-ups, oefeningen, buikspieren, stretches en choreo's.

Pas goed op jezelf, blijf gezond en blijf dansen!
Hopelijk tot snel,
Pirita Alderliefste

***Audities Vooropleiding op zaterdag 16 mei om 09:30 uur***
Zit je in groep 6, 7 of 8 van de basisschool of op de middelbare school (12 t/m 15 jaar) en is dansen echt jouw passie? Kom dan auditie doen! Inschrijven of meer informatie? Mail naar bteule@kunstformvelsen.nl, de coördinator Vooropleiding DanceWorks.