Over ons

Home Over Ons

Stichting Kunstform Velsen

Stichting KunstForm is hét platform voor kunsteducatie binnen de Gemeente Velsen. Voor scholen en particulieren.

Wij bieden cultuuronderwijs op het hoogste niveau en doen dat met lessen in dans, theater en beeldende vorming. Voor jong én oud.

Onze visie
KunstForm neemt als maatschappelijke onderneming haar verantwoordelijkheid in de ontwikkeling van programma’s voor cultuuronderwijs en stelt zichzelf als doel zoveel mogelijk Velsenaren in aanraking te laten met en zich te kunnen ontwikkelen in Kunst & Cultuur. Velsenaren kansen bieden, iedereen laten meedoen. Dat is de ambitie van ons team.Welkom bij KunstForm. Dank voor je interesse!

Stichting KunstForm is hét platform voor kunsteducatie. Wij werken samen met scholen en partners in het cultureel veld binnen de Gemeente Velsen. Dit alles met één doel: iedereen verdient toegang tot kunst en cultuur, omdat het je als mens verrijkt.

Wij bieden een gevarieerd programma voor jong en oud. En zijn ondernemend. Dit betekent dat wij vanuit jouw vraag werken. Dus sluit ons aanbod niet aan op jouw vraag, neem dan contact met ons op. Wij bespreken in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden.

Onderwijs, Annelies Kwaak en Yvette Werner:
cultuurcoach@kunstformvelsen.nl
DanceWorks, Pirita Alderliefste: palderliefste@kunstformvelsen.nl
Management, Anna van Breest Smallenburg
AvanBreestSmallenburg@kunstformvelsen.nl
Administratie, Karin van Burgel:
info@kunstformvelsen.nl
Communicatie & administratie, Zoë Idema:
communicatie@kunstformvelsen.nl

Of neem telefonisch contact met ons op via
0255-510684.

Onze visie

Even voorstellen

Femke Heeremans

Femke Heeremans is begonnen met dansen toen ze 4 jaar was en het werd haar al snel duidelijk dat ze niets lievers deed dan dansen.

Quinty Krab

Quinty is een allround danser en docent en geeft vooral les in de stijlen tap, modern, klassiek ballet, jazz en improvisatie.

Brenda Teule

Brenda heeft gedanst bij o.a. Scapino Ballet Rotterdam en Compagnia Instavèl Porto en doceert met namen klassiek ballet.

Jeanine van Kaam

Van visie naar actie

Onze partners

KunstForm Velsen werkt met diverse partners. Door actieve samenwerking bieden wij een breed en gevarieerd aanbod voor je persoonlijke ontwikkeling.

Heb je een aanbod wat aanvullend is op ons programma, stuur dan een mail naar cultuurcoach@kunstformvelsen.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.