DanceWorks Health, het nieuwe onderdeel  van DanceWorks Velsen maakt dansplezier toegankelijk voor iedereen. Al meer dan 50 jaar biedt DanceWorks dansplezier voor iedereen. We bieden niet alleen verschillende stijlen en niveaus. We maken dans voor iedereen bereikbaar. Want dansen is leuk en heel goed voor je gezondheid. Bij DanceWorks Health worden danslessen op maat gegeven. Met als leidraad: Wat kun je wel. Bekijk ons aanbod en klik op een van de foto’s hieronder. Neem gerust contact op voor ons aanbod op maat. In samenwerking met uw organisatie kunnen we een groep mensen bedienen voor wie er voorheen geen passend aanbod beschikbaar was. Want ook op jouw locatie kunnen onze gediplomeerde dansdocenten deze geweldige lessen geven.    

Doe jij mee?

Wie zijn wij?

DanceWorks Health is een nieuwe tak van DanceWorks Velsen, onderdeel van KunstForm. Onze dansschool heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het bieden van danslessen aan alle leeftijden en niveaus en daarbij staan plezier en persoonlijke groei hoog in het vaandel. 

Waarom Danceworks Health?

Wij zijn ons al jaren bewust van de voordelen van dans voor je gezondheid en daarom hebben wij dit nieuwe concept ontwikkelt. DanceWorks beweegt graag mee met de markt en probeert altijd in ontwikkeling te blijven. De link naar meer aansluiting met de gezondheidssector is wat ons betreft daarin een logische stap. Mensen hebben graag zelf de regie in handen als het gaat om gezonder leven en DanceWorks Health biedt daarin een reikende hand. In samenwerking met uw organisatie kunnen we een groep mensen bedienen voor wie er voorheen geen passend aanbod beschikbaar was.

Wat bieden wij u?

DanceWorks Health richt zich op mensen (2 t/m 99 jaar) die hun gezondheid willen behouden of bevorderen en in het bijzonder op mensen met een (tijdelijke) fysieke, mentale, cognitieve, verstandelijk en/of zintuigelijke beperking. Wij bieden diverse cursussen aan als reguliere lessen bij KunstForm of op locatie bij ontmoetingscentra of zorginstellingen.

De dansschool beschikt over een HBO-opgeleid en enthousiast docententeam.

De mogelijkheden

De mogelijkheden zijn legio en in overleg met ons samen te bepalen. Wij bieden naar behoefte lessen op locatie aan. Binnen uw zorginstelling of dagbesteding aan inwoners of mensen uit de directe buurt die u deze lessen wil aanbieden. Ook de invulling van het programma (losse lessen, korte of langere lessencyclus) kan in overleg met DanceWorks worden samengesteld. Wilt u een programma voor een grote groep of juist liever voor een kleine specifieke groep? Graag gaan wij met u in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. 

Meer informatie ontvangen?

Voor het ontvangen van meer informatie over DanceWorks Health kun je contact opnemen met: