Tekenen en Schilderen - Bij KunstForm

Home Tekenen en Schilderen - Bij KunstForm

Tekenen en Schilderen - Bij KunstForm

Deze cursus is zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Iedereen werkt in zijn eigen tempo en krijgt persoonlijke begeleiding van de docente. We beginnen met een gemeenschappelijk thema waarmee iedereen uit de voeten kan.

Ter inspiratie worden er voorbeelden uit de Kunstgeschiedenis getoond. Zo ontdekken we thema’s van bijv. David Hockney, Georgia O’Keeffe , Frida Kahlo en anderen. We houden exposities in musea  in de gaten en gaan samen op “schoolreis” om deze expositie te bezoeken. We kunnen met diverse teken- en schildermaterialen werken, zoals houtskool, potlood, aquarel- en acrylverf. We werken naar de waarneming of met behulp van aangereikte foto’s uit boeken of eigen foto’s. Je maakt een aantal oriënterende schetsen om de compositie te bepalen en ontdekt met welk materiaal je graag werkt.

We zullen het hebben over diverse beeldelementen zoals vorm, toonwaarde en kleur. Aan het eind van de les bespreken we het werk met elkaar om zo tot andere inzichten te komen. Het plezier in tekenen en schilderen staat altijd voorop.

Start: 7 september 2021
Dag en tijd: Dinsdag 13.00 - 15.30 uur
Aantal lessen: 14

Kosten: €322 inclusief materiaal

Docent: Afke Spaargaren
Locatie: Kunstform Velsen
Schoolpad 4
1971 HP IJmuiden


Inhalen is mogelijk op vrijdag in overleg.

Deze cursus wordt aangeboden door een en zelfstandige docent. Deze docent verzorgt de cursus in het pand van KunstForm. Voor alle cursus gerelateerde zaken wendt u zich rechtstreeks tot de docent.

Contactformulier
Bedankt voor het inschrijven. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.