Docenten

HomeDocenten

Vain Thurnim

Afgelopen zomer is zij afgestudeerd van de opleiding Docent Dansaan de Academie voor Theater en Dans. Hiervoor heeft zij de vooropleiding en MBO gedaan aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts. 

Dankzijhaar gevarieerde opleiding(en) heeft zij ervaring met verschillendedansstijlen. Als danskunstenaar werkt zij vanuit een “basisstijl", om deze vervolgens te fuseren met de rest van haar kennis en movement quality. 

Amber Mariam Veltman

Amber Mariam Veltman (Zaandam, 1998) ontwikkelde haar liefde voor dans, theater en kunst al op jonge leeftijd. Op haar dertiende begon ze op de Academie voor Theater enDans en rondde hier na 4 jaar de vooropleiding de 5 0'clock class af. In 2020studeerde ze af aan de bachelor moderne theater dans (MTD), ook aan de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten. Hier heeft ze met verschillen de choreografen samen gewerkt zoals: Dunja Jocic, Antonin Comestas en LiatWaysbort. Met Liat reisde Amber in 2019 naar St. Petersburg(Rusland) om het stuk 'Passible' te performen tijdens het open look festival. In 2020 liep ze stage bij Het houten huis waar ze speelde en danste in de muziektheatervoorstelling ‘Ruimtevlucht’. Op dit moment werkt Amber als freelancer in verschillende projecten en verdiept zich voornamelijk infloorwork, partnering en contact.

Quinty

Ze heeft hier de vooropleiding gedaan en is vandaar uit doorgestroomd naar de schakelklas van Codarts. Momenteel studeert zij ook aan de bachelor Docent Dans van Codarts Rotterdam om zich verder te ontwikkelen tot allround danser en dansdocent. Ze geeft peuter danslessen bij Danceworks, maar kan ook lesgeven in de stijlen modern, ballet, jazz/show, tap, improvisatie en algemene dansvorming(kinderdans).

Giovanna

Hiervoor heeft ze de vooropleiding dans gevolgd bij de Vooropleiding Danceworks Velsen en de dansklas van het Vellesan College in IJmuiden. In de afgelopen jaren heeft zij met meerdere artiesten mogen werken, in reclames gedanst en in de dinnershow Brooklyn Nights gestaan. 

 

Lara Valentic

Lara is een enthousiaste docente, opgegroeid in Amsterdam Noord en afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten. Met als opleiding Docent Dans. Lara heeft getraind in veel verschillende stijlen, maar haar hart ligt voornamelijk bij Hip Hop. Haar stijl valt het beste te omschrijven als energiek en 'groovy'.

Ze vindt het belangrijk om de leerlingen zowel de Hip Hop dansstijl als de Hip Hop cultuur bij te brengen. Tijdens haar lessen staan plezier, community, techniek en zelfontplooiing centraal. Met de leerlingen richt zij zich op het projecteren van de bewegingen, het samen dansen, lichaams- en gezichtsexpressie en de dynamiek en textuur van de bewegingen.

Femke Heeremans

Femke Heeremans is begonnen met dansen toen ze 4 jaar was en het werd haar al snel duidelijk dat ze niets lievers deed dan dansen. Ze heeft zelf bij de vooropleiding gedanst bij Danceworks Velsen en daarna auditie gedaan voor het HBO bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Waar ze nu momenteel in haar laatste jaar zit van haar opleiding. Ze wordt heel all round opgeleid, met vakken zoals: ballet, modern, jazz, urban, latin dance en horton.
Dankzij stages heeft ze zowel ervaring als uitvoerend danseres en docent. Na dat ze is afgestudeerd hoopt ze zo veel mogelijk mensen, jong en oud, te inspireren met dans, want wie wordt nou niet blij van dansen!

Deze website maakt gebruik van cookies.