Vooropleiding

Hoe gaaf zou het zijn om later in een musical, (televisie) show, of videoclip te dansen? Of misschien wil je wel dansdocent worden en fantastische choreografieën maken. Kortom: wil jij later werken in de danswereld? Geef je dan nu op voor de auditie van de erkende allround vooropleiding van DanceWorks. Vele dansers gingen je al voor en staan nu aan de voet van hun carrière!

Ieder jaar gebeurt het ons weer: ouders die vragen of we in korte tijd hun kind kunnen klaarstomen voor de auditie van een dansacademie of musicalopleiding. De danser in spe is te laat begonnen, op te laag niveau gestart of veel te eenzijdig geschoold. Een goede danser(es), dansdocent of choreograaf word je alleen met een gedegen en veelzijdige vooropleiding die aansluit op de hedendaagse mbo en hbo dansvakopleidingen.

DanceWorks gaat bij KunstForm verder met de 'Allround Vooropleiding'; Lessen in klassiek ballet, showdance, jazz, tap, modern, urban en theaterzang. Daarnaast worden er gedurende het jaar blokken met wisselende dansvakken aangeboden.

Meer informatie over de auditie, vragen over het opleidingstraject of direct aanmelden? Neem contact op met Pirita Alderliefste (hoofd DanceWorks) Tel: 06-14517099 E: piritaalderliefste@hotmail.com

Let op! De eerstvolgende auditie is op 25 mei 2019. 

Locatie: Studio DanceWorks Velsen

10 t/m 13 jaar om 10:00 uur

14 t/m 16 jaar om 12:00 uur

Eenmalige kosten voor de auditie: 7,50 euro

Wil je meer weten en/of je aanmelden voor de auditie? Dat kan via: brendaboks@icloud.com

Vooropleiding I-II-III-IV: (6/7 lessen)

Divers – leeftijd 9 t/m 15+                           € 1.350,00                           Diverse docenten

Betaling in tien maandelijkse termijnen is mogelijk. Demoteamlessen gratis te volgen in overleg.

Alle leerlingen die deelnemen aan de voorstellingen van DanceWorks betalen jaarlijks éénmalig een bijdrage van €10,- voor o.a. de DVD van de eindvoorstelling en het ontwerpen, knippen en naaien van kostuums.

{{currentTransition | camelCaseToSentence}}

The webservice is unavailable, please try again later.
There are unsaved changes