Pilates

Bij Pilates-trainingen gaat het vooral om het verbeteren van de kwaliteit van je eigen bewegingen. Je leert o.a. krachtiger en efficiënter te bewegen. Pilates is dus een basis voor een goede lichaamshouding in het dagelijks leven. Bij iedereen die regelmatig en met precisie traint, kan het geweldige resultaten opleveren. De spieren van de romp worden sterker, de bloedcirculatie verbetert en de flexibiliteit neemt toe. Wie wil dat nou niet?

Onze dansdocente Pirita Alderliefste geeft naast klassiek ballet en jazzballet les in Ground Control Pilates, Pilates Circle en Small Balls Pilates. De lessen zijn ook geschikt voor cursisten met rug- en nekklachten. Daarvoor worden in overleg de oefeningen aangepast.

Rooster Pilates

Maandag 9.00 uur Leeftijd 25+ Pirita Alderliefste
Maandag 9.00 uur Leeftijd 25+ Pirita Alderliefste

 

Lesgeld tot 7 jaar € 258 / € 25,80 per maand**
Lesgeld vanaf 7 jaar € 312,00* / € 31,20* per maand**
Lesgeld 2e lesuur: € 258,00* / € 25,80* per maand**
Lesgeld 3e , 4e enz. lesuur: € 234,00* / € 23,40* per maand**

*Deze bedragen zijn exclusief BTW. Vanaf 21 jaar wordt er 21 % BTW gerekend. Voor studenten maken wij een uitzondering, voor hen rekenen we na inlevering kopie studentenpas een het exclusief BTW tarief. Peildatum voor leeftijdsbepaling is begin van het cursusjaar.

** Indien u kiest voor betaling per maand dan factureren wij u 10 maandelijkse termijnen.

Alle leerlingen die deelnemen aan de voorstellingen van DanceWorks betalen jaarlijks éénmalig een bijdrage van €10,- voor o.a. de DVD van de eindvoorstelling en het ontwerpen, knippen en naaien van kostuums.

{{currentTransition | camelCaseToSentence}}

The webservice is unavailable, please try again later.
There are unsaved changes