Klassiek

Onze ‘klassieke lessen’ behoren al jaren tot onze paradepaardjes. Het blijft geweldig om in de grote variëteit van dansstijlen ook nog steeds voor de klassieke ballettechniek jaarlijks een groot aantal leerlingen enthousiast te maken én te houden. En die leerlingen, dankzij hun gedrevenheid en enthousiasme, ook op een steeds hoger niveau te kunnen brengen. Vijf docenten met uiteenlopende specialismen zetten wij in voor de lessen in de klassieke ballettechniek. Het onder de duim krijgen van de klassieke techniek vraagt veel van de cursisten. Zij moeten hard werken om hun techniek op het gewenste niveau te krijgen. Bij de lessen hoort veel persoonlijke aandacht. Maar ook al is de techniek nog zo’n belangrijk item, wij zorgen ervoor dat het dansplezier en de muzikaliteit minstens zoveel aandacht krijgen. Er zijn lessen voor alle leeftijdsgroepen en op diverse niveaus. Iedere leerling willen wij natuurlijk laten dansen op het niveau dat bij hem of haar past. Een proefles is altijd mogelijk.


Een deel van de groepen doen mee aan de jaarlijkse grote Sinterklaasvoorstelling in Stadsschouwburg Velsen!

Rooster Klassiek

Dinsdag 19.00 uur Leeftijd 16+ Pirita Alderliefste
Dinsdag 20.00 uur Leeftijd 19+ Pirita Alderliefste
Woensdag 15.00 uur Leeftijd 6+ Eva Nieboer
Woensdag 16.00 uur Leeftijd 7+ Eva Nieboer
Woensdag 17.00 uur Leeftijd 8+ Eva Nieboer
Donderdag 18.00 uur Leeftijd 12+ Charis de Ruijter
Donderdag 20.00 uur Leeftijd 25+ Pirita Alderliefste
Donderdag 21.00 uur Leeftijd 19+ Pirita Alderliefste

Lesgeld tot 7 jaar € 258 / € 25,80 per maand

Lesgeld vanaf 7 jaar € 312,00 / € 31,20 per maand
Lesgeld 2e lesuur: € 258,00 / € 25,80 per maand
Lesgeld 3e , 4e enz. lesuur: € 234,00 / € 23,40 per maand

Deze bedragen zijn exclusief BTW. Vanaf 21 jaar wordt er 21 % BTW gerekend. Voor studenten maken wij een uitzondering, voor hen rekenen we na inlevering kopie studentenpas een het exclusief BTW tarief. Peildatum voor leeftijdsbepaling is begin van het cursusjaar.

Indien u kiest voor betaling per maand dan factureren wij u 10 maandelijkse termijnen.

Instromen is mogelijk.

Alle leerlingen die deelnemen aan de voorstellingen van DanceWorks betalen jaarlijks éénmalig een bijdrage van €10,- voor o.a. de DVD van de eindvoorstelling en het ontwerpen, knippen en naaien van kostuums.

{{currentTransition | camelCaseToSentence}}

The webservice is unavailable, please try again later.
There are unsaved changes