DANCE DANCE DANCE

Leslocatie: De Pleiaden

Op maandag en dinsdag vanaf 15:30 uur bieden twee professionele dansdocenten van KunstForm een energiek en fris programma na schooltijd op de Pleiaden. Geschikt voor diverse leeftijden en ook voor leerlingen van buitenaf.

Barbara Droog
Barbara Droog studeerde in 2010 af aan het Albeda Danscollege in Rotterdam. Al tijdens haar studie begon ze met lesgeven, ook danste ze bij Theatergroep DOX en Young Stage. Daarnaast speelt ze momenteel bij diverse gezelschappen en geeft ze dansworkshops op scholen. Sinds 2017 is Barbara verbonden aan het Kunstencentrum in Velsen.
‘Tijdens Dance, Dance Dance(Works) geef ik les in verschillende dansstijlen en leer je om te dansen net zoals de sterren op TV. Deze workshop is  daarom leuk voor iedereen, voor jongens en voor meisjes. Want wie wil er nu niet zo cool kunnen dansen als Maan van The Voice of Kaj van B-Brave?’

Quendell Amstelveen
‘Hai ik ben Quendell, en ik ben dansdocent bij amateur én bij professionele dansopleidingen. Ik mag de mooiste dansstukken en shows maken en laat kids, groot en klein, graag zien hoe je de sterren van de hemel danst. Maar wat gaan we bij Dance Dance Dance(Works) doen? Je raad het al, de voetjes gaan van de vloer. We gaan net zoals jullie zien in videoclips en dansprogramma's een show maken. Jullie hebben aantal weken geleden vast wel de show van Kinderen voor Kinderen gezien of het programma Dance Dance Dance. Ik kan je beloven, het wordt net zo'n spektakel. Moeilijk? Welnee! Zolang je twee benen, twee armen en minimaal één oor hebt, gaat het helemaal goedkomen. Geloof je het niet? Kom zelf maar kijken!
Oja, wist je trouwens dat ik Timor Steffens en meer bekenden van TV vroeger ook les heb gegeven?’

Dance Dance Dance Pleiaden: 

Maandag 14.30 uur  - leeftijd 4+               € 90,00     (per 18 lessen)   Barbara Droog

Dinsdag 14.30 uur – leeftijd 7+                  € 90,00     (per 18 lessen)   Quendell Amstelveen


De 1e les start op maandag 04-02-2019 en op dinsdag 05-02-2019.

Kosten bedragen € 90,- per 18 lessen!

{{currentTransition | camelCaseToSentence}}

The webservice is unavailable, please try again later.
There are unsaved changes