'Under Construction' Zang, dans, theater training

Home 25UP 'Under Construction' Zang, dans, theater training

'Under Construction' Zang, dans, theater training

In een gemeente zo creatief als Velsen slaan Danceworks en Zangstudio Velsen de handen ineen en presenteren na lang bedenken en vergaderen het complete lespakket ‘UNDER CONSTRUCTION’. Met uniek in de regio; niet alleen voor jeugd (onze 16+ klas) maar ook voor volwassenen! (onze 25+ klas).

Lessen waar je niet alleen leert dansen, of alleen leert zingen of spelen, maar een compleet pakket waarbij dans, zang én spel op unieke wijze samenkomen.

Gericht op musical, muziektheater, kleinkunst en algeheel muzikaal theater. Een breed compleet pakket om je volledig te kunnen ontwikkelen!
Leer als danser ook zingen en spelen, of bijvoorbeeld als zanger ook spelen en dansen.

Gericht op verdieping en uitbreiding van je talenten. Uitermate geschikt als je je wilt klaarstomen voor audities voor een eventuele uitvoerende opleiding of als je bijvoorbeeld bij een musicalvereniging zit en je je talent verder wilt ontwikkelen.
Inclusief een blok speciaal gericht op auditie doen!

Uitgebreide persoonlijk aandacht door professionele docenten uit het vak. Er wordt niet naar een grote uitvoering of productie toegewerkt, op die manier wordt alle lestijd volledig besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Omdat je nooit te oud bent om te leren, omdat je talent altijd in ontwikkeling is; wees welkom bij ‘Under Construction’.

Vrijdag van 19:00-22:00 uur - leeftijd 16+ en 25+

Prijs: 3 lessen per week voor € 75,- per maand.

Contactformulier
Bedankt voor het inschrijven. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.