Introductiecursus NLP

Op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Wil je effectiever zijn in je communicatie  Wil je jezelf verder versterken zowel in het contact met anderen als in het contact met jezelf? 

NLP gaat over wat werkt. Het is een methodiek die erop gericht is bezig te zijn met zaken die je wel wat opleveren. Niet altijd kijken naar het waarom maar vooral naar het hoe, en hoe kan het ook anders.

Meer mogelijkheden creëren voor jezelf en in de communicatie met anderen.

NLP gaat over communicatie en veranderen. Alle communicatie begint bij jezelf. Hoe doe jij dat? Heb je weleens het gevoel dat je niet goed begrepen wordt? Vind je het nog niet zo makkelijk om contact te maken met anderen? Ben je soms verrast door je eigen reacties en zou je dat graag anders willen?

NLP geeft niet alleen inzicht in hoe communicatie werkt, maar geeft je ook allerlei concrete manieren om je eigen communicatie te verbeteren. Je kunt er meteen mee aan de slag!
 NLP helpt je om zicht te krijgen op wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Hoe stel je jezelf doelen en hoe overwin je de drempels die je voor jezelf gecreëerd hebt. 

In de cursus NLP maak je kennis met de uitgangspunten van NLP en ervaar je door de oefeningen hoe makkelijk je je communicatie kunt verbeteren!
Een mooie korte kennismaking met de krachtige NLP technieken. 

Resultaat: effectievere communicatie en met meer zelfvertrouwen bereiken wat je wilt.

Cursisten zeggen na afloop: “Wat een inspirerende avonden.” “Had ik dit maar eerder geleerd!” En “Je kunt nog veel meer met NLP dan ik in eerste instantie dacht."

Cursusmateriaal á € 7,50 te voldoen bij de docent tijdens de eerste les. De kosten bedragen 130,- euro voor 6 lessen. De lessen starten weer vanaf 7 januari 2019

Betaling cursusgeld alleen mogelijk in 1 termijn.

Dinsdag 19.30 - 22.00 uur Anne Marie Radstake

 

 

{{currentTransition | camelCaseToSentence}}

The webservice is unavailable, please try again later.
There are unsaved changes