Vrij schilderen - Bij KunstForm

Home Vrij schilderen - Bij KunstForm

Vrij schilderen - Bij KunstForm

In deze cursus word je geholpen je weg te vinden naar een eigen beeldtaal, het vertalen van ervaringen, visueel, emotioneel en of conceptueel naar een plat vlak.  Door middel van diverse opdrachten gerelateerd aan de huidige moderne kunst en de kunstgeschiedenis ga je steeds meer in op deze materie.
Je kiest binnen het thema elke drie weken uw eigen invalshoek en uitwerking. Dit kan volkomen abstract zijn maar ook heel realistisch.
Wat je thuis niet zou aandurven, kun je hier onder begeleiding uit proberen.

Donderdagavond, 19.30-22.00 uur

Vrijdagmiddag, 12.45-15.15 uur

  • 12 weken voor de kerstvakantie en 12 weken na de kerstvakantie is er de mogelijkheid mee te doen aan een of meer cursussen. 
  • U meld zich aan per email: marcella@marcellavanzanten.nl voor 12 keer. De richtlijnen van het RIVM worden uiteraard gevolgd.
  • Daarnaastzijn er regelmatig buitenschilderworkshops en museumbezoek bij voldoendegegadigden.
  • De school vakanties van Noord Nederland worden aangehouden. Er is soms de mogelijkheid iets in te halen op een ander dagdeel. 
  • De lessen zijn geschikt voor leerlingen vanaf 16 tot 96 jaar. U kunt een portfolio maken om aan te melden bij een academie bijvoorbeeld. 
  • De kosten zijn  € 275,00, dit is inclusief gebruik van lokaal (aan t Schoolpad 4 in IJmuiden), ezel en BTW, exclusief papier, verf en modelkosten. Papier koopt u bij de docent die dat inkoopt.
  • De eerste les zal een en ander uitgelegd worden over materiaal gebruik, bijvoorbeeld welke houtskool, acrylverf en kwasten het meest gebruikt worden. 
  • Neemt u vooral mee wat u al heeft. U kunt niets ter plekke laten, behalve nat schilderwerk.  

Deze cursus wordt aangeboden door een en zelfstandige docent. Deze docent verzorgt de cursus in het pand van KunstForm. Voor alle cursus gerelateerde zaken wendt u zich rechtstreeks tot de docent.

Contactformulier
Bedankt voor het inschrijven. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.